 Doman sabide ai 24  di Zenâr, cu la Vite Catoliche, in regâl il gnûf numar di  Alc&cè, il gjornalut par fruts dut in marilenghe, realizât cul contribût  de Agjenzie regjonâl pe lenghe furlane. In cuviertine une ploie di  cjocolatins al anuncie il teme centrâl dal numar: la cjocolate. Un  viaç ae scuvierte di chest dolç, che al met di bon umôr e al fâs  ben, cuntune recipe golose pai fruts. In "Perlis di nature" si puedin  lei ducj i segrets des bestiis salvadiis par parâsi dal frêt dal Invier.  Po a tornin i Gnognosaurs, Pantiagneur e Barburice cu lis lôr aventuris  a fumets; i zûcs, par divertîsi imparant la lenghe; la interviste  al campion furlan di ciclisim su strade, Franco Pellizotti; infin, il  cjantonut dal fâ, che al insegne a fâ un biel campanelut colorât.
Doman sabide ai 24  di Zenâr, cu la Vite Catoliche, in regâl il gnûf numar di  Alc&cè, il gjornalut par fruts dut in marilenghe, realizât cul contribût  de Agjenzie regjonâl pe lenghe furlane. In cuviertine une ploie di  cjocolatins al anuncie il teme centrâl dal numar: la cjocolate. Un  viaç ae scuvierte di chest dolç, che al met di bon umôr e al fâs  ben, cuntune recipe golose pai fruts. In "Perlis di nature" si puedin  lei ducj i segrets des bestiis salvadiis par parâsi dal frêt dal Invier.  Po a tornin i Gnognosaurs, Pantiagneur e Barburice cu lis lôr aventuris  a fumets; i zûcs, par divertîsi imparant la lenghe; la interviste  al campion furlan di ciclisim su strade, Franco Pellizotti; infin, il  cjantonut dal fâ, che al insegne a fâ un biel campanelut colorât.Par sugjeriments e curiositâts sul gjornalut, si pues scrivi une e-mail a Erika Adami, responsabile e coordenadore editoriâl de riviste, ae direzion: adami@lavitacattolica.it
Alc&cè al ven doprât ancje in tantis scuelis de regjon dulà che si insegne la lenghe furlane. I docents che a vuelin ricevilu pai lôr arlêfs, sore nuie, a puedin domandâlu telefonant al numar 0432/242611, mandant un fax al 0432/242600, o une e-mail ae direzion: amministrazione@lavitacattolica.it
 
 
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