12 agosto 2006

Festivalshow pardabon biel!


Biele serade cun Radio Birikina. Mi risulte che un dai plui brâfs al è stât Dj Francesco, ma dut il spetacul al mertave. Pecjât pal timp che nol à judât...
Achì o ai cjatât il resocont de serade
: i numars sono juscj?

6 commenti:

  1. Al e un eror cence malicie.
    E an mitut une fotocelule sul puarton dal campo par contà chei che jentravin.

    Jo, cence savelu, o ai balat come un indemoneat par tre ores propite li denant.

    Cussi el contator mi a vedut a pasa 10.000 voltis pui i doimil che son jentràs e son juste 12.000.

    RispondiElimina
  2. a viodi Ivan al ere qualchidun di mancul 8.500 cirche.

    RispondiElimina
  3. Ben po!
    Dal messaggero 17 di avost.

    Al festival di Majan superadis les

    1 5 0 . 0 0 0 CENT E CINCUANTE MIL

    presinces in 15 dis di festival.

    O soi propite content!
    Cui introitos e podarà ripartì cressite e svilup di ideis che e spetavin timps mior e disponibilitàs.

    O soj propite curios di viodi el prosin bilancjo.

    Simpri che la stesse curiositat no i vegni prime a qualchi funzionari di Padoa-Schioppa o di Visco.

    RispondiElimina
  4. jo a dignan no ai stât e ancje a maian o ai stât no masse, parcè che o ai stât vie di altris bandis.
    se li e jere int, o soi content par dignan, come che o torni a marcâ che se a maian e je lade ben o soi content par Daniele.
    pal frico: no ai cerçât chel di dignan, ma chel dal Coccolo lu ai mangjât plui voltis, o sai cemût che lu fâs e lu pai vulintir parcè che al dopre prodots sans e par chest no mi pese spindi alc di plui, pluitost che sparagnâ e magari mangjâ mâl.
    o torni a ripeti che tai ultins agns a Maian al è stât fat un grant pas te cualitât de cusine e duncje no mi displâs paiâ cuant che si mangje ben.

    RispondiElimina
  5. Par me i presis e jerin alineas a ce che plui o mancut e fasin tes altris sagres.
    Jo o aj provat un poc di dut e o aj simpri mangjat ben!

    La costade special!
    El frico special! (un tic di plui nol guastarès)
    el gjalùt bon!
    ei gnocs super!
    le griglie, come par dut! (insegna a da lis doses, te stese taulade un còl t'un plat e une miserie ta chel altri...)
    El pès, finalmentri bon e fresc ancje se tai momens di calche al tindeve a gjava le friture un minut prin dal ore e el calamar al restave durut.

    Ma d'altronde cun 150.000 persones al à vudes dificoltas ancje el Signor a fa la motiplicazion dal pan e dal pes e nol veve le frigitrice!

    Soio stat vonde costrutif!

    RispondiElimina